TRUITA DE PATATES
Jobany Flores
Jobany Flores
Ingredients:
4 ous
1/2 quilo de patates
Oli d'oliva (un got, 1/4 de litre)
1/2 quilo de patates
Oli d'oliva (un got, 1/4 de litre)
sal
Preparació:
Pas 1: Rentar i tallar les patates a làmines fines. Un cop posat l'oli a escalfar es tiren les patates, afegint una mica de sal i es fregeixen. Quan estiguin daurades s'aparten i és important que escorrin l'oli en un colador o en un plat amb paper absorbent.
Pas 2: Es baten els ous amb una mica de sal i un cop batuts s'afegeixen les patates, barrejant bé amb l'ou batut.
Pas 3: Es posa de nou la paella al foc amb dues cullerades petites d'oli que cobreixin una làmina del fons de la paella. Es tira la barreja de l'ou i les patates. Truc: moure agitant la paella amb habilitat perquè no s'enganxi la truita. Quan es percebi que està quallada es posa una tapadora damunt i es dóna la volta a la truita (és fàcil, només cal fer-ho amb seguretat). Se li pot donar voltes fins que quedi daurada per tots dos costats segons el gust ... I ja està la nostra truita de patates.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada